Yüz Yüze Uygulama Eğitimine Gelecek Öğrencilerin Dikkatine!
1-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yüz yüze uygulama eğitimine gelecek öğrencilerimiz (İlk ve Acil Yardım ve Anestezi Programı 2. Sınıf öğrencileri) Kelkit Osman Nuri Efendi Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız ve Erkek Öğrenci yurdunda kalacaklardır. Öğrencilerin mağdur olmaması için 1-9 Haziran 2021 tarihlerinde gelecek olan ilk grubun yurttan ayrılış tarihi 09.06.2021 saat 12:00 olarak belirlenmiştir. Dersler 1-8 Haziran tarihleri arasında işlenecektir. Bu tarihe göre ilk grupta bulunan öğrencilerin geri dönüş otobüs biletlerini ve ayrılış tarihlerini ayarlaması gerekmektedir.

10-18 Haziran 2021 tarihlerinde gelecek olan ikinci grubun yurda en erken giriş tarihi 10.06.2021 dir. Bu tarihten önce yurda giriş kabul edilmeyecektir. İkinci grupta yer alan öğrencilerin Kelkit'e geliş otobüs tarihlerini ya da gelişlerini belirtilen tarihe göre ayarlamaları gerekmektedir. Yurtta kalma ile ilgili sorun yaşanmaması için belirtilen tarihlere uyulması çok önemlidir.

Yüz yüze eğitime gelecek öğrencilere önemle duyurulur.