İlk ve Acil Yardım Programı, Anestezi Programı 2. Sınıf öğrencileri;

01.06.2021- 18.06.2021 tarihleri arasında uygulama eğitim kapsamında yüz yüze eğitime başlanacaktır. Yaz staj yeri ayarlayan 2. Sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime katılma zorunlulukları bulunmamaktadır. Yaz staj yeri bulamayan veya staj yeri bulup yüz yüze eğitime gelmek isteyenler uygulamalı eğitime katılabilirler. İlgili öğrenci grupları için yüz yüze uygulamalı eğitim gün ve saatleri  ekte yer almaktadır.

NOT: Ekte yer alan T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen hastalıklardan herhangi birine sahip olup belgeleyen öğrencilerimiz yüzyüze eğitime katılmakla yükümlü değildir. Bu sağlık raporuyla beraber dilekçesini (word halinde imzalı olarak) ilgili bölüm öğretim elemanlarına mail atarak gerekli prosedür için iletişime geçmelidir.

Öğr. Gör. Aynur CİN (İlk ve Acil Yardım Programı): aynurcin@gumushane.edu.tr

Öğr. Gör. Hatun ERKURAN (Anestezi Programı): hatun.erkuran@gumushane.edu.tr

Gümüşhane Üni. Yüz Yüze Eğitim Alacak Öğrenci Listesi Kelkit SHMYO 1 Haziran-9 Haziran
Gümüşhane Üni. Yüz Yüze Eğitim Alacak Öğrenci Listesi Kelkit SHMYO 10 Haziran-18 Haziran