2019-2020 Eğitim Öğretim yılında üniversiteye yeni başlayan Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin okul hayatına rahat uyum sağlamaları için hazırlanan Oryantasyon Programı 01-02.10.2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Canan SANCAR ÖZKÖK, okulumuz ailesine yeni katılan öğrencilere okulumuz hakkında genel bilgilendirmenin yanı sıra kampüs hayatının işleyişine yönelik ve istek ve önerileri için müdürlüğümüze her zaman başvurabilecekleri konusunda bilgilendirme yapmıştır. Programda Öğretim elemanları tarafından okulumuzun akademik, idari kadroları, okul imkanları, sportif faliyetler, öğrenci yönetmelikleri ve uyum süreciyle baş etmede kullanılacak yöntemler hakkında öğrencilere bilgi verildi. İki oturumda gerçekleşen program öğrencilerin yoğun katılımı ile tamamlandı.