Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO binası önünde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Kelkit Belediye Başkan Vekili, Yüksekokul Müdürleri, Kelkit Jandarma Komutanı, Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi, kamu kurum temsilcileri, akademisyenler ile öğrenci yakınları katıldı.

Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başladı. Mezun öğrenciler adına okul birincisi Melek Arslan konuşma yaparak emek veren hocalarına ve destek olan ailesine teşekkür etti. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Canan Sancar Özkök mezun öğrencilere yönelik yapmış olduğu konuşmasının ardından Okul birincisinin yaş kütüğüne plaka çakması ve dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle tören devam etmiştir.Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Halk Oyunları Ekibinin gösterisi izlendikten sonra mezun tüm öğrencilere başarı belgeleri verilmiştir. İlk ve Acil Yardım Programı  Öğr. Gör. Aynur CİN mezun öğrencilere mezuniyet yeminini okuttuktan sonra kep atma merasimi ve toplu fotoğraf çekimi yapılarak tören sonlandırılmıştır.

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.